connect to your inner nature

Ontspanningsmassage

25 min. – € 39,00
50 min. – € 79,00
100 min. – € 135,00

Onze behandelingen, massages en groepssessies dienen steeds voorafgaand jouw bezoek gereserveerd te worden telefonisch 0032 (0) 89 39 09 96 of via mail  info@elaisawellness.com.

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest. Het is als het ware het perfecte moment om helemaal tot rust te komen en spanningen die zich opstapelen in jouw lichaam op te heffen.

Het is pure verwennerij dat je jezelf kan gunnen.

Bij een ontspanningsmassage wordt niet enkel ingewerkt op de spieren, maar ook de bloedsomloop en de huid. Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Ontspanningsmassages bevorderen ook de afvoer van afvalstoffen.

Ook jouw huid voelt heerlijk zacht aan na een ontspanningsmassage omwille van het gebruik van olie op natuurlijke basis.

Aanbod unieke massages

Ontdek ons uitgebreid aanbod van massages

Energetic Massages

Maak een keuze uit massages die door hun diepe energetische werking je eigen immuunsysteem een boost geven.

Lees meer

Detox Massages

Wil je graag je lichaam ontgiften en ondersteunen in het verwijderen van afvalstoffen, dan raden we je de detox massages aan.

Lees meer

High Frequency Massages

High Frequency behandelingen bieden je een unieke ervaring in speciaal ingerichte kamers, afgestemd op subtiele hogere frequenties.

Lees meer

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa