Bewustzijn

Je bewustzijn verruimen is één van de kerndoelstellingen van Elaisa

Het is geen makkelijke opgave, toch is dit voor iedereen weggelegd.

Elaisa creëert voor jou de ideale omstandigheden om je te ondersteunen in jouw persoonlijke zoektocht, zuivering en bewustwordingsproces. Jij kiest zelf op welke manieren en op welk ritme je hiermee aan de slag wenst te gaan.

Door middel van meditatie, workshops, energetische behandelingen en zelfonderzoek kan je innerlijke rust en balans vinden in jezelf, ongeacht wat er gebeurt in en rondom jou.

Langzamerhand ontdekken we dat innerlijke vrede niet buiten onszelf te vinden is. De sleutel tot onze zielenrust zit binnenin. Dit is dan ook het motto dat Elaisa hanteert: ‘Connect to your inner nature’.
Elaisa biedt, door de energieën die hier opgewekt worden, de mogelijkheid om te zuiveren en tot jezelf te komen. Denken we hierbij aan de sacrale geometrie, de ontelbare kristallen en kwartszand die als krachtig en weldadig worden ervaren. Kristallen hebben namelijk frequenties die een heilzame werking hebben op de natuur, het water én ons menselijk lichaam.

Alles is energie en trilling. In ons celgeheugen ligt alle informatie en kennis reeds opgeslagen. Door je te omringen met fysieke elementen die symbool staan voor sacrale balans, help je jouw energetisch veld zich dit te herinneren.

Dit werkt volgens het principe van de wet van resonantie.

Workshops

Vanaf november 2019 heb je mogelijkheid om verschillende workshops te volgen.
Deze workshops kan je los volgen en hoeven niet gekoppeld te zijn aan het wellnessgedeelte.
Neem alvast een kijkje bij de verschillende workshops die we aanbieden.

LEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws