Themadag Crystals

Vanaf 1 januari 2020

Tijdens de crystals themadag ontdekken en ervaren we de werking van kristallen. Elaisa biedt je een unieke ervaring om contact te maken met mineralen in al hun puurheid en schoonheid. Kristallen verheffen het hart en brengen helderheid.

Je krijgt inzicht van wat kristallen zoal met je doen en je zal dit tijdens de themadag gaan ervaren. Het is een dag vol bijzondere gewaarwording, reiniging en verbinding met de kracht van kristallen.

In oude culturen werden kristallen zeer gewaardeerd voor hun gezondheidsbevorderende krachten. Een grote bijdrage die de kristallen kunnen leveren is dat ze het bewustzijn verheffen. Kristallen zijn het DNA van de aarde, een oeroude afdruk van de evolutie. Het zijn mini-opslagplaatsen die verslag doen van de reeds miljoenen jaren durende ontwikkeling van de aarde. Ze bevatten een onuitwisbaar geheugen en zo heeft elk kristal zijn eigen specifieke betekenis en trilling.

Dagindeling

 • Ontbijt
 • Lezing
 • Chakra Balancerende sauna’s (CBS)
 • Pauze
 • Klankconcert
 • Yoga of qi gong
 • Rozenkwarts sauna

Ontbijt

Voor we aan de dag beginnen gaan we samen naar het restaurant voor een smakelijk ontbijt.

Lezing

Tijdens de lezing ontvang je een boeiende uitleg over het ontstaan en de kracht van kristallen.
Wat is hun magische werking, waaruit zijn ze opgebouwd?
Hoe kunnen ze inwerken op jouw lichaam geest en ziel en een positieve bijdrage leveren?

Tevens gaan we samen onderzoeken welk kristal bij jou persoonlijk past op dit moment.

Chakra Balancerende Sauna's

Elaisa beschikt maar liefst over vier sauna’s die afgestemd zijn op de zeven belangrijkste chakra’s.

Door je te verbinden met de speciale chakrakristallen in deze sauna’s en je intentie te richten op het balanceren van je energiecentra, kan je mooie transformaties ervaren.

Pauze

Tijdens de pauze kan je gebruik maken van de standaardaccommodatie van Elaisa, zoals het gebruik van andere sauna’s. Je kan tevens genieten van de heerlijke recepten aangeboden in onze restaurants.
De pauze gaat door van 12u tot 14u. De middagmaaltijd en dranken zijn geen deel van de themadag.

Klankconcert

Geniet één uur lang van een akoestisch klankbad in de bijzondere klankruimte van Elaisa. Je maakt een klankreis waar klanken, kristallen en kleuren diep op je inwerken. Tijdens deze pure ontspanning kan je genieten van allerhande muziekinstrumenten die je weer helemaal afstemmen op frequenties van welzijn, innerlijke balans en een gevoel van vrede. De klankbeoefenaar werkt met diverse etnische instrumenten uit alle windstreken zoals bv Tibetaanse klankschalen, Didgeridoo, handpan, Sjamanen trommels, kristallen harp, …

Yoga of Qigong

Kom in contact met je lichaam en geest tijdens een half uur Yoga/qi gong. Door het voorafgaande klankconcert ervaar je al diepere innerlijke balans. Nu kan je nog meer tot geestelijke rust komen door geconcentreerd lichamelijk werk.

Rozenkwarts sauna

Wil je werken rond onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en anderen toe? Of heb je onverwerkt verdriet of hartpijn, dan raden we je graag de sauna van het hartchakra aan. Deze rozenkwarts kan je hartchakra helpen te helen en in evenwicht te brengen. Het stimuleert de bloedsomloop, het immuunsysteem en de thymus.

Tijdens de opgietingen met rozengeur zullen we in groep intenties plaatsen.

Na het dagarrangement word je vriendelijk uitgenodigd om verder deel te nemen aan al de gratis faciliteiten die Elaisa jou aan te bieden heeft. Geniet – kom tot rust – beleef – en herleef.

Individuele kristalbehandeling

Verkies je liever een individuele Kristalbehandeling dan een beleving in groep? Dan kan je kiezen voor:

 • Een Kristalmassage
 • Chakra/klank massage
 • Hotstone/kristal massage
 • High Frequency Room
 • High Frequency Chakra Tables

Aanbod themadagen

Ontdek onze themadagen

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa